Alltid hos Comfydence

Vi har en långsiktig filosofi på Comfydence – vi tänker också att vi har en sorts ansvar i och med att vi på allvar tog ”menstrosor” till Sverige. Vi vet att våra produkter är okända för många och vi kämpar ständigt efter att ge den bästa och mest personliga servicen.

Hos Comfydence har vi vissa saker som vi inte kompromissar på – det här är vad som alltid gäller hos Comfydence.

Vad alltid innebär i praktiken

  • Ekologisk bomull på insidan. Grenens innersta lager är alltid av ekologisk bomull – helt enkelt för att vi tycker att det är så viktigt vad du har närmast hudens och kroppens känsliga zoner.
  • 60 dagars prova på garanti. Den första trosan du köper kan du prova under 60 dagar – alltså använda på riktigt som skydd för mens, inkontinens, svett eller flytningar. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka!
  • Köp fler och betala mindre. Hos oss på Comfydence hittar du inte en massa tillfälliga kampanjpriser, däremot får du rabatt om du handlar 2, 3 eller 6 par trosor vid samma tillfälle.

60 dagars ånger- & returrätt

Vi erbjuder nu en förlängd ånger och returmöjlighet förutsatt att produkten är oanvänd, har kvar sina etiketter och påsen de kom i. Det innebär att om du köper fler trosor vid ett och samma tillfälle, så kan du få pengarna tillbaka för dem om du inte skulle vara nöjd med det första paret enligt prova på garantin.

 

Sist men inte minst

Vi vill gärna pusha lite extra för vår fina påse som alltid ingår i ditt köp av trosor. Den är både en smart förpackning när de skickas till dig och till förvaring hemma i byrålådan.

Comfydence påsen ingår alltid