Prova-på-garanti – 60 dagar

Prova Comfydence absorberande trosor utan risk

Vi erbjuder vi en prova-på-garanti på ditt första par i 60 dagar. Allt för att du vara säker på att du gillar dina nya Comfydence trosor Är du inte nöjd skickar du tillbaks dem till oss och får pengarna tillbaka. Du står själv för returfrakten.

Gör så här:

  • Behåll hygien-stickern i trosorna när du provar storleken. Med den kan du prova precis som i en butik. Vi säljer inte trosor som saknar hygiensticker eller som använts.
  • Skölj/tvätta trosorna innan du använder dem första gången för bästa effekt.  Följ tvättråden för att de ska behålla sin funktion.
  • Är du trots allt inte nöjd med dina trosor kan du kontakta oss på service@comfydence.se och vi hjälper dig skicka tillbaka trosorna.
  • Vi kommer inte att ifrågasätta om du vill använda prova-på-garantin – men vill du hjälpa oss med återkoppling och synpunkter kring ditt köp så tar vi gärna emot det.

Skicka oss ett mejl på service@comfydence.se och meddela att du vill utnyttja prova-på-garantin. Inkludera ditt ordernummer. Vi kontaktar dig därefter med uppgifter hur du går till väga.

Läs mer om Köpvillkor

Vi vill överträffa dina förväntningar

Helst av allt vill vi att du ska känna att trosorna är bättre än du egentligen kunde tro. Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor, synpunkter och förväntningar.  Vi har sammanställt mycket information som kan hjälpa dig i valet och du hittar den nedan eller i menyn.

Så funkar det

Trosor med allt-i-ett lösning. Genialt & enkelt.
Så här funkar absorberande trosor

period panties

Välja trosa

Vi har trosor för lätt, måttligt, rikligt och mycket rikligt läckage. Trosans absorptionsförmåga illustreras av antalet droppar.  Här guidar vi dig till att välja din trosa. GUIDE för att välja trosa

Så väljer du trosa super

Storleksguide

I beskrivningen av varje trosa finns en utförlig storleksguide med trosans mått. Använd den gärna för att jämföra måtten med en annan trosa du trivs i.

Klicka på rubriken ”storleksguide” som du hittar ovanför storleksväljaren.