Sagt om Comfydence

Här handlar det inte om oss utan vad andra tycker om Comfydence absorberande trosor. Vi har låtit en lång rad profiler få testa produkterna – och här kan du läsa vad de har att säga. Du hittar även  omdömen och recensioner från våra kunder under produktinformationen på respektive trosa
(längst ned på produktsidan t.ex Get Cozy)

 

155187173_281464870011679_5145192197970065450_n(1)

Sheila Arnell

Sheila är en ”multitaskande” entreprenör, poddare, yogainstruktör och mamma. Det finns mängder av livliga beskrivningar som passar in på denna inspirerande kvinna.

Inlägg 1.
”Nu ska vi snacka mens ❣️ Det som påverkar mig olika från månad till månad, det som ibland kan få mig otroligt obekväm och kliig i mitt egna skinn och framförallt det som kan vara rätt meckigt och jobbigt.

Läs mer

Jag kan inte ens räkna mina orostankar kring att läcka, att vara obekväm eller stressad. I stolt samarbete så får jag nu testa den nya superprodukten comfydence ! En trosa som är ett mensskydd – allt i ett. Ser verkligen framemot att testa den, varit nyfiken sen jag fick höra att trosan både kan tvättas och användas om och om, att den klarar hela cykeln och att det ska kännas bekvämt och torrt.”

show less

Inlägg 2.
”Att känna sig bekväm, torr, stark, vacker, trygg, lugn, är om inte alltid, så extra viktigt när man har mens. Jag kan bli som en blöt liten fläck av bara det hormonella påslaget, så jag vill verkligen inte oroa mig ännumer för att läcka eller att det känns obekvämt när det kommer till att välja mensskydd.

Läs mer

I samarbete med Comfydence fick jag testat produkten, och wow! Trosan får mig att känna mig både trygg och lugn. Helt ärligt, den här trosan, som finns i både string och brief, håller mig genom hela cykeln. Jag kan träna, sova och framförallt tvätta och använda den igen! Så härligt att slippa engångsprodukter och allt pill.
Har ni testat? Har ni frågor kring hur det funkar? ”

show less

(betalt samarbete)

Fönsterbild

Vegan Influencer – Åsa Winnerdalen

Åsa bjussar på humor, klokskap och en skön wibe. Grym inspiration om så mycket mer än bara att leva veganskt.

Instagram.
”När jag först hörde talas om menstrosorna från @comfydence.se trodde jag de skulle användas som ett extra skydd utöver tex tampong eller menskopp.. 🙈 men döm av förvåning när jag fick klart för mig att den faktiskt skulle ERSÄTTA (!!) alltihop. Kunde det vara möjligt? Jag är en känslig själ och klarar knappt av handkräm då det kladdar.. 🤣😫 Så för mig var det med stor skepsis jag tog mig an utmaningen att använda de absorberande menstrosorna en HEL dag….
Men först vill jag påminna…. Hur funkar Comfydence trosor? De ger skydd vid mens, svett, inkontinens & kissläckage. 💦
Vi kvinnor har olika behov vid olika perioder i livet…
•graviditet🤰🏼
•mens 🩸
•efter förlossning 👶🏼
•klimakteriet 🌺
•vid fysisk träning 🏋️‍♀️
Och mycket mer än så… ❤️

Läs mer


Trots sin fulla funktion och miljötänk har skaparna även lagt kärlek i designen.. Man känner sig fin och härlig oavsett hur fiffi har det där nere 🥰😄❤️

Finns ju allt från goa ”mormorstrosor” till snygga string 😍 Don efter person liksom 🤗
Så hur gick det? Svaret är simpelt @comfydence.se håller vad de lovar!!
Jag förstår det knappt men de funkar! 😃🙌
Använde en modell av tjockare stl i ca 6-7 h.
Inget kladd ✅
Ingen lukt ✅
och de var absolut inte klumpiga som man kanske kunde trott. 😄

Jag sov sedan med en tunnare variant – även denna 100% säker. Slutsats en ny ERA. Med hållbara mensskydd är här för att stanna!” 

show less

(betalt samarbete)

Ekofia

Eko-Fia

Följ Jönköpings egen Greenfluencer 💚 Fia släpper in oss i sin vardag och sprider sitt starka engagemang kring miljön.

Inlägg 1.
”Åååååh vad jag har längtat efter att dela detta med dig! Jag har fått äran att testa tre olika modeller av menstrosor från @comfydence.se. Det enda svenska företaget som säljer absorberande trosor. Trosan har ett absorberande område som täcker grenen och baksidan upp till resåren.

Läs mer

Jag ska testa modellerna Get Cozy, Stay Lazy som båda har ett yttertyg av ekologisk bomull samt modellen Soft bliss som är av mjuk bambu. De kom dessutom i väldigt söta tygpåsar….”

show less


Inlägg 2.
”I förra veckan skrev jag om att jag har fått äran att testa tre olika modeller av menstrosor från @comfydence. Det är det enda svenska företaget som säljer absorberande trosor. Inte nog med att de är snygga. De är väldigt sköna 😍 Till en början var det flera gånger som det kändes att jag behövde gå och sätta in skydd. Tills jag kom på att det inte behövdes. Comfydence absorberande trosor känns precis som vanliga trosor. För mig är det viktigt att de går bra att sova i och att inget läckage uppstår. Det testet klarade dem galant! 👍

Läs mer

Mina favoriter av dessa tre är Get Cozy. De satt bäst på mig och de påminner om de jag använder till vardags. Jag tycker om modeller med högre midja och då har jag sett att @comfydence har en modell med just hög midja. Den heter What’s Up och sen skulle jag gärna vilja testa samt att jag har hört att de har flera nya modeller under utveckling…
På bilden har jag på mig Stay Lazy. Svarta med väldigt tjusig spets.

Trosorna får ⭐⭐⭐⭐⭐ av mig. Inte nog med att de verkligen är så sköna. De finns dessutom upp till storlek XXL.
Det är ett perfekt alternativ till engångs mensskydd. Mer hållbart och miljövänligt! ♻️”

show less

(betalt samarbete)

Tess Waltenburg

Tess Waltenburg

Härliga Tess är en positiv, levnadsglad och positiv tjej som sprider många klokheter. Vilken energi! 🥰🔥

”Våra kroppar förtjänar att hyllas oavsett var i cykeln vi är och vi har rätt att leva och vara fria även när vi har mens.”

Se Tess Comfydence-reel

(betalt samarbete)

Minimalisterna

Minimalisterna

Nyfiken på att skala ned konsumtionen utan att skala ned livet? Hitta allt du behöver på Sveriges största konto om minimalism.

Instagram:

”Bekvämt, snyggt, tryggt och hållbart. För några månader sedan hörde jag för första gången talas om menstrosor. Min första reaktion var; hur kan detta inte ha funnits tidigare?! Alltså trosor med uppsugningsförmåga som kan användas vid mens, flytningar eller skrattläckor etc.
.
Jag har använt menskopp i flera år och tycker menstrosorna är perfekta komplement dagarna när man tror att mensen snart ska komma, under natten, samt när jag tror att mensen är slut (varför blir man alltid lurad? 🤪).

Bekvämare än tygbindor, ja som ett par helt vanliga trosor men med inbyggd uppsugningsförmåga. Och ja, trosorna fungerar helt på egen hand också. Så bra är den inbyggda uppsugningsförmågan. Som sagt, hur kan detta inte ha funnits tidigare?! 😃🩸”

(betalt samarbete)

Processed with VSCO with  preset

RE:NUDE

Linnéa skapar fantastisk, hållbar konst inspirerad av kroppen. Kolla in hennes skulpturer med massor av färg, värme och humor. 

Instagram:

”Jag vet, det låter helt galet. Men det finns hållbara alternativ för miljön och fiffi. MENSTROSAN. Jag har provat under två menscykler. Det här tänker jag om trosan.

  • ingen obekväm binda som knycklar ihop sig och känns torrt och fräscht
  • sköna att röra sig i och bomull som andas
  • funkar super att sova i! är inte rädd för läckage

Så låt oss fimpa engångsskydd”

(betalt samarbete)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *