Sagt om Comfydence

Här handlar det inte om oss utan vad andra tycker om Comfydence absorberande trosor. Vi har låtit en lång rad profiler få testa produkterna – och här kan du läsa vad de har att säga. Du hittar även  omdömen och recensioner från våra kunder under produktinformationen på respektive trosa
(längst ned på produktsidan t.ex Get Cozy)

 

155187173_281464870011679_5145192197970065450_n(1)

Sheila Arnell

Sheila är en ”multitaskande” entreprenör, poddare, yogainstruktör och mamma. Det finns mängder av livliga beskrivningar som passar in på denna inspirerande kvinna.

Inlägg 1.
”Nu ska vi snacka mens ❣️ Det som påverkar mig olika från månad till månad, det som ibland kan få mig otroligt obekväm och kliig i mitt egna skinn och framförallt det som kan vara rätt meckigt och jobbigt.

Läs mer

Jag kan inte ens räkna mina orostankar kring att läcka, att vara obekväm eller stressad. I stolt samarbete så får jag nu testa den nya superprodukten comfydence ! En trosa som är ett mensskydd – allt i ett. Ser verkligen framemot att testa den, varit nyfiken sen jag fick höra att trosan både kan tvättas och användas om och om, att den klarar hela cykeln och att det ska kännas bekvämt och torrt.”

show less

Inlägg 2.
”Att känna sig bekväm, torr, stark, vacker, trygg, lugn, är om inte alltid, så extra viktigt när man har mens. Jag kan bli som en blöt liten fläck av bara det hormonella påslaget, så jag vill verkligen inte oroa mig ännumer för att läcka eller att det känns obekvämt när det kommer till att välja mensskydd.

Läs mer

I samarbete med Comfydence fick jag testat produkten, och wow! Trosan får mig att känna mig både trygg och lugn. Helt ärligt, den här trosan, som finns i både string och brief, håller mig genom hela cykeln. Jag kan träna, sova och framförallt tvätta och använda den igen! Så härligt att slippa engångsprodukter och allt pill.
Har ni testat? Har ni frågor kring hur det funkar? ”

show less

(betalt samarbete)

Fönsterbild

Vegan Influencer – Åsa Winnerdalen

Åsa bjussar på humor, klokskap och en skön wibe. Grym inspiration om så mycket mer än bara att leva veganskt.

Instagram.
”När jag först hörde talas om menstrosorna från @comfydence.se trodde jag de skulle användas som ett extra skydd utöver tex tampong eller menskopp.. 🙈 men döm av förvåning när jag fick klart för mig att den faktiskt skulle ERSÄTTA (!!) alltihop. Kunde det vara möjligt? Jag är en känslig själ och klarar knappt av handkräm då det kladdar.. 🤣😫 Så för mig var det med stor skepsis jag tog mig an utmaningen att använda de absorberande menstrosorna en HEL dag….
Men först vill jag påminna…. Hur funkar Comfydence trosor? De ger skydd vid mens, svett, inkontinens & kissläckage. 💦
Vi kvinnor har olika behov vid olika perioder i livet…
•graviditet🤰🏼
•mens 🩸
•efter förlossning 👶🏼
•klimakteriet 🌺
•vid fysisk träning 🏋️‍♀️
Och mycket mer än så… ❤️

Läs mer


Trots sin fulla funktion och miljötänk har skaparna även lagt kärlek i designen.. Man känner sig fin och härlig oavsett hur fiffi har det där nere 🥰😄❤️

Finns ju allt från goa ”mormorstrosor” till snygga string 😍 Don efter person liksom 🤗
Så hur gick det? Svaret är simpelt @comfydence.se håller vad de lovar!!
Jag förstår det knappt men de funkar! 😃🙌
Använde en modell av tjockare stl i ca 6-7 h.
Inget kladd ✅
Ingen lukt ✅
och de var absolut inte klumpiga som man kanske kunde trott. 😄

Jag sov sedan med en tunnare variant – även denna 100% säker. Slutsats en ny ERA. Med hållbara mensskydd är här för att stanna!” 

show less

(betalt samarbete)

Ekofia

Eko-Fia

Följ Jönköpings egen Greenfluencer 💚 Fia släpper in oss i sin vardag och sprider sitt starka engagemang kring miljön.

Inlägg 1.
”Åååååh vad jag har längtat efter att dela detta med dig! Jag har fått äran att testa tre olika modeller av menstrosor från @comfydence.se. Det enda svenska företaget som säljer absorberande trosor. Trosan har ett absorberande område som täcker grenen och baksidan upp till resåren.

Läs mer

Jag ska testa modellerna Get Cozy, Stay Lazy som båda har ett yttertyg av ekologisk bomull samt modellen Soft bliss som är av mjuk bambu. De kom dessutom i väldigt söta tygpåsar….”

show less


Inlägg 2.
”I förra veckan skrev jag om att jag har fått äran att testa tre olika modeller av menstrosor från @comfydence. Det är det enda svenska företaget som säljer absorberande trosor. Inte nog med att de är snygga. De är väldigt sköna 😍 Till en början var det flera gånger som det kändes att jag behövde gå och sätta in skydd. Tills jag kom på att det inte behövdes. Comfydence absorberande trosor känns precis som vanliga trosor. För mig är det viktigt att de går bra att sova i och att inget läckage uppstår. Det testet klarade dem galant! 👍

Läs mer

Mina favoriter av dessa tre är Get Cozy. De satt bäst på mig och de påminner om de jag använder till vardags. Jag tycker om modeller med högre midja och då har jag sett att @comfydence har en modell med just hög midja. Den heter What’s Up och sen skulle jag gärna vilja testa samt att jag har hört att de har flera nya modeller under utveckling…
På bilden har jag på mig Stay Lazy. Svarta med väldigt tjusig spets.

Trosorna får ⭐⭐⭐⭐⭐ av mig. Inte nog med att de verkligen är så sköna. De finns dessutom upp till storlek XXL.
Det är ett perfekt alternativ till engångs mensskydd. Mer hållbart och miljövänligt! ♻️”

show less

(betalt samarbete)

Tess Waltenburg

Tess Waltenburg

Härliga Tess är en positiv, levnadsglad och positiv tjej som sprider många klokheter. Vilken energi! 🥰🔥

”Våra kroppar förtjänar att hyllas oavsett var i cykeln vi är och vi har rätt att leva och vara fria även när vi har mens.”

Se Tess Comfydence-reel

(betalt samarbete)

Minimalisterna

Minimalisterna

Nyfiken på att skala ned konsumtionen utan att skala ned livet? Hitta allt du behöver på Sveriges största konto om minimalism.

Instagram:

”Bekvämt, snyggt, tryggt och hållbart. För några månader sedan hörde jag för första gången talas om menstrosor. Min första reaktion var; hur kan detta inte ha funnits tidigare?! Alltså trosor med uppsugningsförmåga som kan användas vid mens, flytningar eller skrattläckor etc.
.
Jag har använt menskopp i flera år och tycker menstrosorna är perfekta komplement dagarna när man tror att mensen snart ska komma, under natten, samt när jag tror att mensen är slut (varför blir man alltid lurad? 🤪).

Bekvämare än tygbindor, ja som ett par helt vanliga trosor men med inbyggd uppsugningsförmåga. Och ja, trosorna fungerar helt på egen hand också. Så bra är den inbyggda uppsugningsförmågan. Som sagt, hur kan detta inte ha funnits tidigare?! 😃🩸”

(betalt samarbete)

Processed with VSCO with  preset

RE:NUDE

Linnéa skapar fantastisk, hållbar konst inspirerad av kroppen. Kolla in hennes skulpturer med massor av färg, värme och humor.

Instagram:

”Jag vet, det låter helt galet. Men det finns hållbara alternativ för miljön och fiffi. MENSTROSAN. Jag har provat under två menscykler. Det här tänker jag om trosan.

  • ingen obekväm binda som knycklar ihop sig och känns torrt och fräscht
  • sköna att röra sig i och bomull som andas
  • funkar super att sova i! är inte rädd för läckage

Så låt oss fimpa engångsskydd”

(betalt samarbete)

Emma Frisk 

Emma tipsar om hur vi kan ta hjälp av naturen för att läka och ta hand om vår kropp och själ på bästa sätt. Emma lider av endometrios och väldigt riklig mens men har hittat sina egna sätt att bota smärtorna kring mensen och hantera det rikliga flödet.

Se hela klippet på YouTube

”Idag pratar vi om menstrosor, detta är något som verkligen har hjälpt mig och underlättar enormt mycket för mig under min mens. Jag är så glad att jag fann dessa trosor, dom har verkligen förändrat mitt liv 🥰❤️🙏🏼 Jag hoppas att dom skall vara till glädje för er med!”

(betalt samarbete)

Louise Strömberg

Louise Strömberg

Här är en kvinna som inspirerar och uppmuntrar i varje inlägg. Kloka Louise bjuder på feel good, gudomlig mat, hållbar balans & vardagsmagi med en positiv och ödmjuk ton.

Louise inlägg om Comfydence 

”Innan jag testade var jag ärligt talat ytterst tveksam till om deras funktion och bekvämlighet verkligen skulle leva upp till sitt goda rykte. Idag är det inget snack om att de levererar högsta betyg i allt. Jag använder dem under hela mensen och vågar till och med träna i dem under de dagar jag blöder som rikligast. Alltid lika säkert och bekvämt! Läs mer

(betalt samarbete)

Foto

Linda Liljeström 

Så glada vi blev när yogatjejen Linda hörde av sig och vill testa våra trosor! Hennes genuina intresse att hitta ett mensskydd som passar hennes livsstil blev startskottet till vårt fina samarbete. Sedan dess har Linda forsatt svara på frågor kring trosorna både i inlägg och live-sändningar❤

”Låt oss prata mens. Jag har tidigare pratat en hel del om hormoner, hormonbalans och att skapa så naturliga förutsättningar för kroppen som möjligt. Allt ifrån produkterna vi använder på våra kroppar varje dag och vad dessa innehåller till maten vi stoppar i oss. Men jag har hittills inte pratat så mycket om själva ”flödet”.

För drygt ett år sedan bestämde jag mig för att sluta med tamponger och har sedan dess endast använt menskopp och ett par menstrosor köpta i USA men som inte säljs i Europa. Jag läste på mycket om att inte störa kroppens naturliga flöde – att mensen faktiskt ska få flöda fritt ut från kroppen och inte stoppas upp med någon tampong, särskilt inte någon tampong med tveksam påverkan både på kroppen och miljön….”
Läs hela Lindas inlägg på Instagram

(betalt samarbete)

Therese3

Therese Wickman 

Härliga Therese är ett riktigt glädjepiller. På hennes konto bjuds på DIY-tips, fina stunder med barnen och en rejäl dos kroppspositivism. Precis som många andra hade Therese sina tveksamheter kring menstrosor- men blev glatt överraskad efter att ha testat.

”Att känna sig vacker, bekväm, trygg , lugn och säker som kvinna är inte alltid lätt, kanske extra svårt vid mens. Bara alla känslor och hormoner som rör sig i kroppen under den tiden är jobbigt , och att då samtidigt gå och oroa sig för läckage eller känslan av obehag. Att välja rätt skydd, både vid mens, men också vid flytningar eller läckage kan vara svårt. Man vill känna sig trygg, fri ,säker och utan en oro som hänger över än.❤
Har nu en tid fått testat trosor ifrån Comfydence som fungerar som ett skydd, allt i ett lixom. Trosorna är sköna och finns i flera olika modeller och håller dig torr genom hela cykeln. Var en aningens skeptisk från början. Kan det verkligen fungera tänkte jag? Men JA! Ingen lukt, kände mig torr och trosorna är snygga och inte alls så klumpiga som jag hade trott. 

Läs hela Therese inlägg på Instagram

Här hittar du Therese blogg

(betalt samarbete)

warginna_comfydence_3

Warginna –  Sanne Brännström 

Wow, wow wow- vilka bilder! Sannes konto är exotiskt, kreativt och fullt av färg. Vi är så glada att Comfydence trosor passar hennes äventyrliga livsstil och stilsäkra känsla.

”Jag har använder dem vid mens istället för engångsartiklar vilket känns befriande, superbekvämt och givetvis otroligt tillfredsställande att komma ifrån engångsprodukter så långt det går ur miljösynpunkt! ♻️

Som kvinnlig äventyrare känner jag dessutom HALLELUJA inför att slippa behöva krångla med tamponger och bindor när jag är ute till fjälls, på roadtrip eller som här: ute och badar i skogen. Jag tycker det är nog jobbigt att ha mens när jag är iväg och vill kunna röra mig fritt utan att oroa mig för läckage eller känna mig obekväm.”

Läs hela Sannes inlägg på Instagram

(betalt samarbete)

Bild 6 (obegränsad anv_tagga)

Kajsa Norrman

Bästa Kajsa skriver öppet om sin utmattningsdepression och på hennes konto får vi följa hur styrketräningen hjälper henne komma tillbaka.

”Jag kan säga att dessa trosor ger mig en WOW-känsla! Det känns så fantastiskt befriande att slippa tänka på att byta skydd flera gånger om dagen. Att slippa oroa mig för läckage.

Trosorna finns i flera modeller, med olika absorption för att passa alla och allas olika behov! Materialet andas så det blir aldrig instängt, fuktigt eller kladdigt!”

Läs hela Kajsas inlägg på instagram

(Betalt samarbete)

Gabriella Possler

Gabriella Possler

På Gabriellas blogg följer man med i det hektiska livet som småbarnsmamma, anställd och egen företagare.

”Jag är en sådan som avskyr att ha binda (blir bara varmt och börjar klia för mig) och ofta glömmer bort att byta tampong. Tycker också ofta att det gör ont att få in en tampong så har alltid kokosoljan i högsta hugg när det är dags att byta. Menskopp är inte heller min melodi då jag inte tycker om att se blodet på det sättet.”

Läs hela Gabriellas blogginlägg om Comfydence trosor

(Betalt samarbete)

Inlägg bild 4

Emily Kind

Följ med på Emilys resa som ensamstående mamma till fyra pojkar varav två med en extra kromosom. En sann inspiration och kärleksboost ❤

”Ni vet i slutet av mensperioden när man verkligen tror att mensen är slut och man skippar skyddet och man reser sig från stolen och mensen var inte alls slut???! 😅

Då är man tacksam om man är hemma och stolen är ens egen. 🙈
Ni vet den jobbiga känslan om man inte är det? DEN känslan behöver du inte få mer med dessa underbara menstrosor!!! 🙌🏻 Älskar också att jag med dessa trosor slipper gå upp mitt i natten och byta nattbinda när mensen är riklig…

Läs hela Emilys inlägg om Comfydence trosor

(Betalt samarbete)

1

Coach Elodie

Hitta träningstips, events och MASSOR hälsopepp hos Elodie 💪

”I left behind tampons and pads a long time ago, period underwear is a life changer, and I love Comfydence products.
They are so comfortable, beautiful, discreet and with many different designs.
I stay dry and comfy all day.”

Följ Elodie här

(Betalt samarbete)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.